Gevulde paprika’s met gehakt

Aan de slag met de gevulde paprika’s met gehakt!

Begin met het snipperen van de ui en snijd het teentje knoflook fijn. Halveer de halve rode peper, verwijder de zaadjes en snijd ook de rode peper fijn. Doe het gehakt in een schaal en meng de kruiden, ketjap, ui, knoflook en rode peper door het gehakt. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadjes.
Vul de paprika’s vervolgens met het pittige gehakt mengsel. Nog een beetje geraspte kaas erover en leg de paprika’s dan in het mandje van de Philips Airfryer. Bak de gevulde paprika’s 10 minuten op 180 graden.
Serveer de gevulde paprika’s bijvoorbeeld met een salade met ijsbergsla, tomaat, komkommer en een eitje.

Geplaatst in Hoofdgerecht, Recepten en getagd met , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *