Publicaties

Gedurende mijn loopbaan heb ik een aantal keer een artikel geschreven. Hieronder staat een overzicht van de publicaties.

  • In this article, I would like to share some experiences with a visualisation for the business in a SOA environment. MediaWiki is the basis for the visualisation tool because it is a wide spread and well known environment. For this purpose, the normal static MediaWiki is enhanced with some dynamic features to support hyperlinks for the inter-relations between the entities in the SOA environment.

  • The main benefit of the introduction of middleware is to reduce the interface complexity of the existing point-to-point connections between the different applications. However, the return on investment is often less than expected. This article presents a pitfall which seems obvious but is seldom avoided.

  • In de Dynamiek track van LAC 2000 is de problematiek omtrent de alignment van Business en IT uitgebreid aan de orde geweest. Dit blijkt niet eenvoudig te realiseren en er is geen standaard recept voor met een garantie op succes. Het enige wat lijkt te werken is zoveel mogelijk te leren van de ervaringen uit de praktijk. Dit artikel wil hier een bijdrage aan leveren door de analyse van deze problematiek in een aantal projecten die door CMG bij klanten zijn uitgevoerd. Uiteraard gaat het er om, door middel van een objectieve beschouwing te leren van de dingen die we er gezien hebben.

  • This document presents CMG’s Multi-Channel Management (MCM) Vision on Architecture.

Geplaatst in Artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *