WMO-Cliëntenraad

Sinds medio 2010 ben ik actief als vrijwilliger in de WMO-Cliëntenraad van de gemeente waar ik woon. Een deel van de motivatie haal ik uit de behoefte om gezamenlijk te zorgen voor een betere leefomgeving en mogelijkheden voor mij en mijn minder-valide medemensen. Een ander deel van de motivatie haal ik ook uit de mogelijkheden die me dit biedt om professioneel te leren en te groeien in wie ik ben en wat ik kan.

Voor de activiteiten die ik voor “De B.A.A.T.” wil doen, helpt dat op verschillende manieren. Zo heb ik nl de nieuwe website voor de WMO-Cliëntenraad Midden-Delfland opgezet. Net als deze site is die gebouwd met behulp van WordPress en het Suffusion thema. WordPress geeft een mooie omgeving die ook door de overige leden van de WMO-Cliëntenraad gebruikt kan worden om content te leveren. Mijn keuze voor het Suffusion thema is met name ingegeven door de mogelijkheid tot een flexibele paginabreedte en de overige configuratie mogelijkheden.

Naast de website heb ik ook het twitter account WMO_CRMD aangemaakt. Hiermee kunnen we de informatie verder verspreiden onder een grotere doelgroep. Misschien ook mensen bereiken die anders niet bereikt kunnen worden.

Met beide activiteiten kan ik dus weer extra ervaring op doen die ik voor “De B.A.A.T.” kan gebruiken.

Geplaatst in Projecten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *